VARFÖR PASSIO

Passio är det latinska ordet för passion. Det sammanfattar kortfattat och enkelt vad vårt bolag står för, nämligen passionen att bidra till våra kunders framgång och utveckling.

Som kund kommer du att märka och uppskatta våra konsulters leveransförmåga genom sitt passionerade engagemang för teknikutveckling och tekniska projekt. Inom Passio samverkar våra konsulter över alla verksamhetsområden för att på bästa sätt tillmötesgå våra kunders behov. Inget är för enkelt eller för svårt för att inte vi skall vilja titta närmare på våra kunders utmaningar. Vi kan erbjuda både speciallister och projektteam, på plats hos kunden eller från våra egna kontor.

Passios konsulttjänster efterfrågas inom ett stort antal marknadssegment, exempelvis energi, infrastruktur, industri, IT och produktutveckling, projektledning och verksamhetsutveckling.

Vi vet vad våra kunder kräver och förväntar sig av inyrda konsulter. Vi på Passio kan genom vår gedigna konsultbakgrund, grundliga och selektiva rekryteringsprocess alltid erbjuda rätt konsult för kundens behov.

Våra medarbetare är vår största tillgång, inom Passio vet vi att värdesätta detta fullt ut. Vi är övertygade om att stimulerade och uppskattade medarbetare bidrar till en bättre leverans åt våra kunder.

Nyfiken på vår passion? Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer!